17.319 !

Slaget om Siljan är nu över. Vi fick uppleva en fantastisk folkfest och ett publikrekord men tyvärr även en riktigt svidande förlust… Trots detta så hoppas vi att matchen kommer att förbli ett minne för livet för alla er som var på plats. Det kommer det definitivt vara för oss som haft förmånen att arbeta med den.

Vi vill skicka ett GIGANTISKT STORT TACK till alla ni som kom och gjorde kvällen nära på så oförglömlig som vi hade hoppats på. Vi vill tacka en makalös publik, underbara funktionärer samt våra fantastiska sponsorer och partners.

Under fliken Galleri kan man nu avnjuta en mängd sköna bilder från lördagskvällen.

Än en gång…tack alla ni 17.319 personer som skrev historia tillsammans med Leksands IF!

Posted in Festen | Leave a comment

Förderby på Villa Långbers Arena!


Igår var Sveriges Radio Dalarna på besök på Villa Långbers Arena. Det blev en liten uppvärmning inför det heta derbyt imorgon lördag. Team Mora med Lars Svan och coach Malte Steen utmanade Team Leksand bestående av Mats Ingels coachad av Christer Abris på straffläggning.

Kolla in sköna bilder och filmer på Gomorron Dalarnas hemsida.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Första isträningen på Villa Långbers Arena!

Här kommer pinfärska bilder från Leksands allra första träning ute på Villa Långbers Arenas is.

Posted in Kommunikation | Leave a comment

Arenan är invigd!


Villa Långbers Arena invigdes idag högtidligt med ett symboliskt pucknedsläpp.
PH Sefastsson från Villa Långbers och LIF:s VD Mats Aspemo tekar medan ordförande Bertil Daniels släpper pucken. Nu är hockeyfesten nära!
Foto: Daniel Eriksson

Posted in Kommunikation | 1 Comment

Första skären på isen!

Posted in Byggnation, Kommunikation | Leave a comment

Ny sektion till försäljning!

Intresset från Moratrakterna att stå i den organiserade klacken har visat sig vara relativt svalt. Vi har därför delat av den västra kortsidan och öppnat upp sektion 2 till allmän försäljning.

Hjälp oss att fylla denna sektion och göra Villa Långbers Arena nära på 360 grader vit och blå!

Posted in Biljetter | Leave a comment

Parkeringar, trafik och annat nyttigt!

Den stora frågan i byn och ute i landet just nu verkar vara “Var gör jag av min bil på Lördag?”. Den frågan och många fler besvarar vi under fliken INFORMATION här på sajten. Här hittar du det mesta du behöver veta inför Slaget om Siljan.

Posted in Kommunikation | Comments Off

Helgens hjältar del 2

Det har hänt mycket på Villa Långbers arena denna helgen och mannen bakom mycket av detta är Jerker Estéen från Leksand. Han började i kväll (lördag) vid 20.00 att spola upp grunden till isytan!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Helgens Hjältar!

Resurser från Räddningstjänsten Dala Mitt och Leksands Base och Softbollklubbar har under 2 dagar gjort en heroisk insats genom att skotta bort dom tre decimeter snö som föll över Villa Långbers arena i förrgår.

Posted in Byggnation | Leave a comment

Leksands Vinterfestival

Det finns fler skäl än Slaget om Siljan att besöka Leksand under vecka 8. Leksands Vinterfestival drar igång den 23 februari med spännande aktiviteter för alla åldrar.

Läs mer här eller surfa vidare till www.leksandsvinterfestival.se.

Posted in Festen | Leave a comment